ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ

To Citroën C-Elysée αλλάζει όσα γνωρίζατε για την άνεση και την οδηγική απόλαυση. Το στιλ και τα χαρακτηριστικά του, το καθιστούν την ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα επιβλητικό και ταυτόχρονα προσιτό αυτοκίνητο.

Με ανανεωµένη σχεδίαση τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά, ξεχωρίζει για τη στιβαρή του κατασκευή ενώ έχει δοκιµαστεί, σε διαδροµές ανά την υφήλιο, κάτω από όλες τις συνθήκες κίνησης, για πάνω από 4 εκατοµµύρια χιλιόµετρα.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΕΣΗ

Πιστό στις παραδοσιακές αξίες της Citroën, το C-Elysée διαθέτει µεγάλο µεταξόνιο που εξασφαλίζει κορυφαία επίπεδα άνεσης, είτε πρόκειται για µια απλή βόλτα στην πόλη ή για ταξίδι στον αυτοκινητόδροµο.

Η ευρύχωρη καµπίνα του παραπέµπει σε σεντάν µεγαλύτερων κατηγοριών, γεγονός

που επιβεβαιώνεται απόλυτα και από το επανασχεδιασµένο ταµπλό που φιλοξενεί τη νέα οθόνη αφής 7’’ ενώ ο χώρος αποσκευών µε συνολική χωρητικότητα που φτάνει στα 506 λίτρα βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του, υπηρετώντας άψογα τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας.

ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

To Citroën C-Elysée προσφέρει πλούσιο εξοπλισμό άνεσηας και ασφάλειας που περιλαμβάνει σύστημα Connect Radio με οθόνη αφής 7’’ και λειτουργία Mirror Link, σύστημα 3D πλοήγησης Citroën Connect Nav και κάµερα οπισθοπορείας.

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Οι κινητήρες τελευταίας γενιάς 1.2 PureTech 82hp και 1.6 BlueHDi 100hp συνδυάζουν αξιοσηµείωτες επιδόσεις, µειωµένη κατανάλωση, χαµηλές εκποµπές ρύπων και εξαιρετική αντοχή.

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE

* Υποχρεωτικά πεδία