ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ενσωματώνοντας όλα τα πλεονεκτήματα του προγράμματος με την ονομασία CITROËN ADVANCED COMFORT®, η πανοραμική οροφή του Citroën Grand C4 SpaceTourer, επαναπροσδιορίζει την αίσθηση της ευεξίας για όλους τους επιβάτες, παρέχοντας ταυτόχρονα και μοναδικό επίπεδο ορατότητας. Η συγκεκριμένη ηλιοροφή θέτει νέα πρότυπα σε ότι αφορά τη συνολική γυάλινη επιφάνεια του αυτοκινήτου (5.30μ2), επιτρέποντας στο φυσικό φώς να πλημμυρίσει το εσωτερικό, και ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την αίσθηση της ευρυχωρίας και του εξαιρετικά φωτισμένου εσωτερικού.

Το Citroën Grand C4 SpaceTourer προσφέρει ιδανικό επίπεδο ηχομόνωσης και απομόνωσης κραδασμών, σε βαθμό που εξασφαλίζει στους επιβάτες του την αίσθηση ότι βρίσκονται μέσα σε ένα «κουκούλι». Το ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης απορροφά κάθε κραδασμό που φτάνει στην κολώνα του τιμονιού από το δρόμο, ελαχιστοποιώντας κάθε θόρυβο, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μέσω της ανάρτησης, και μία απαράμιλλη αίσθηση του δρόμου.

Χάρη στις συμπαγείς εξωτερικές του διαστάσεις (μήκος: 4.60μ./ πλάτος: 1.83μ./ ύψος: 1.63μ.), το Citroën C4 SpaceTourer (στην 5θυρη έκδοση) συνδυάζει την τυπική διάταξη μίας καμπίνας με εύκολα διαμορφώσιμη σχεδίαση.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Για μέγιστη άνεση και οδηγική απόλαυση, το Citroën Grand C4 SpaceTourer εφοδιάζεται τώρα και με το αυτόματο κιβώτιο με τον κωδικό EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8). Χάρη στο EAT8 επιτυγχάνεται ο ιδανικός έλεγχος στις αλλαγές των ταχυτήτων, και ο περιορισμός τόσο της κατανάλωσης όσο και των εκπομπών του CO2.  Το νέο αυτό αυτόματο κιβώτιο μειώνει την κατανάλωση έως και 7% σε σχέση με το EAT6, αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται χάρη στις 8 σχέσεις του, την μεγαλύτερη αποδοτικότητα, και το σύστημα Stop & Start που λειτουργεί με ταχύτητα έως και 20χλμ/ώρα. Το EAT8 είναι επίσης ελαφρύτερο και πιο συμπαγές σε διαστάσεις. Οι εξαιρετικά ομαλές αλλαγές συμβάλλουν καταλυτικά στη δημιουργία μίας μοναδικής αίσθησης άνεσης κατά την οδήγηση.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Το Citroën Grand C4 SpaceTourer είναι αναμφισβήτητα ένα μοντέλο που ξεχωρίζει κυρίως χάρη στο ελκυστικό και μοντέρνο του στυλ. Ο ξεχωριστός και δυναμικός του σχεδιασμός, είναι το στοιχείο που του χαρίζει κύρος, γεγονός που αντικατοπτρίζεται μέσα από την εντυπωσιακή σιλουέτα και τις σμιλευμένες εξωτερικές επιφάνειες του αμαξώματος. Το στυλ γίνεται εμφανές ακόμα και από το μαύρα γυαλιστερά “διακριτικά του λοχία” με το ασημί περίγραμμα στην πόρτα του πορτμπαγκάζ, το ελκυστικό εμπρός μέρος που αντανακλά το χαρακτήρα των επιδόσεων και της δύναμης, τη διπλής μαύρης απόχρωσης στην οροφή, και τις αλουμινένιες αψίδες της οροφής. Ευρεία γκάμα επιλογών στους χρωματισμούς για το αμάξωμα : Λευκό Polar White, Γκρι Platinium Grey, Ασημί Steel Grey, Κόκκινο Ruby Red, Μπλε Lazuli Blue, Μαύρο Onyx Black, Μπεζ Soft Sand).

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE

* Υποχρεωτικά πεδία